Publicat la: 
10/07/2019

Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR).

Aflat la a 11-a editie, FFIR este un festival cu istorie, despre istorii si dezbateri constructive, care se desfasoara in perioada 19 – 28 iulie 2019.

15 filme in competitie. 23 de concerte. 19 prelegeri, dezbateri si ateliere. 3 piese de teatru. 90 de invitati speciali. 2 expozitii. Si multa stare de bine.

Subiecte relevante, filme destepte, lectori carismatici, public inteligent, dezbateri memorabile, concerte sofisticate, cladiri venerabile, cantari exuberante in aerul noptilor carpatine, expozitii, standuri de carti.

Competitia oficiala de film, care se va desfasura sub egida Rasnov Film Society, primeste anul acesta productii din Franta, Argentina, Spania, Irak, Bulgaria, Polonia, Italia si Romania.

Aditional maratonului de filme bune, dezbateri, ateliere si concerte, MedLife a pregatit o zona speciala de relaxare in care puteti veni sa va incercati creativitatea, sa rasfoiti albume interesante, dar si pentru a va incarca bateriile si sa va conectati la o stare de bine.

Festivalul de Film si Istorii de la Rasnov a aparut in anul 2009 din dorinta valorificarii unui capitol important al cinematografiei locale si mondiale, dar si din nevoia de a produce in spatiul public romanesc discutii despre teme al caror impact temporal depaseste efemeritatea clipei.

Va asteptam la Rasnov sa dam impreuna start filmelor bune la Festivalul de Film si Istorii!

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...