MEDICAL UPDATES

28 Aprilie 2022

Noua cameră RMN din MedLife Titan: Un design liniștitor pentru mai mult confort în timpul investigației

Noua cameră RMN din MedLife Titan: Un design liniștitor pentru mai mult confort în timpul investigației.

Atunci când ai o problemă de sănătate și trebuie să urmezi o serie de investigații, poți fi copleșit de emoții și de temeri. O procedură de tip RMN poate fi copleșitoare, inclusiv pentru pacienții care nu suferă de claustrofobie. În Hyperclinica MedLife Titan vei găsi decor și muzică inspirate din natură, pentru liniștea și confortul tău pe toată durata investigației.

Camera RMN, inspirată din natură

Camera RMN are un design ce pune accent pe culoarea verde, utilizând imagini cu copaci și cu poieni. Culoarea este liniștitoare din punct de vedere vizual, iar imaginile pot contribui la inducerea unei stări de liniște.

Utilizăm muzică și lumină

Pentru a crea un mediu cât mai plăcut și pentru a te ajuta să te relaxezi, ne folosim de muzică și de lumină specială.

Muzică - Primești o pereche de căști în care vei putea asculta muzică liniștitoare, prin care sperăm că vom ține departe de tine stresul. Muzica te va ajuta să te deconectezi și să rămâi calm de-a lungul investigației.

Lumina - direcția și intensitatea luminii vor putea fi controlate astfel încât să evidențieze doar interiorul aparatului. Lumina influențează percepția umană, iar prin jocul de lumini combatem senzația de claustrare, astfel încât să nu te mai simți captiv.

De ce este RMN-ul o investigație atât de copleșitoare?

De ce este RMN-ul o investigație atât de copleșitoare?

Examenul imagistic RMN se numără, probabil, printre investigațiile cele mai dificil de suportat. De ce se întâmplă acest lucru? Aparatul în care se desfășoară procedura poate cauza apariția stărilor de claustrofobie, deoarece pacientul se simte închis și are senzația că nu poate respira.

La aceste stări, uneori se adaugă și starea de anxietate, care poate apărea în cazul unei proceduri noi (atunci când pacientul are nevoie pentru prima oară de un RMN) sau care poate fi asociată cu un posibil diagnostic nefavorabil.

De aceea, ne-am gândit să căutăm o soluție pentru pacienții noștri astfel încât să ușurăm cât cât mai mult aceste senzații neplăcute. Am abordat acest nou design pentru că ne dorim să combatem stările de claustrofobie și anxietate. Dacă urmează să treci printr-un examen RMN, te sfătuim să consulți și ghidul nostru de pregătire pentru investigații imagistice.

Solicită o programare

Vino la Hyperclinica MedLife Titan pentru efectua o investigație RMN în camera inspirată din natură. În plus, eliberarea rezultatelor se face în doar 24 de ore sau, în cazul investigațiilor mai complexe, în 48 de ore. Investigațiile efectuate prin CAS se eliberează conform contractului cu Casa Națională de Asigurări.

Pentru efectuarea unei programări, poți completa formularul online sau poți apela numărul de Call Center (021) 9646.Solicită o programare

Aici puteți să solicitați o programare pentru serviciile noastre de oriunde vă aflați, fără telefon și fără vizită în clinică.

Analizele cu bilet de trimitere în decontare cu Casa de Asigurări de Sănătate se recoltează doar în baza unei programări prealabile.

Pentru programarea la testul PCR SARS-COV-2 vă rugăm să accesați acest link.


Pasul 1

Detaliile PacientuluiPasul 2

Detaliile Programării


©2022 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.