Avem cel mai complet sistem medical din România.
Centrul de Excelenta in Patologia Tiroidiana
Centrul de Excelenta in Patologia Tiroidiana

Inaugurat în anul 2012, Centrul de Excelență în patologia Tiroidiană pune la dispoziţia tuturor pacienților care au diverse afecţiuni endocrine, un circuit medical complet printr-un program amplu de diagnostic şi tratament care include: consultaţii de specialitate, analize medicale, ecografii, puncţii tiroidiene, intervenţii chirurgicale, monitorizare şi tratament în regim ambulator.

Tratamentul chirurgical al patologiilor tiroidiene este efectuat de o echipă de chirurgi cu o vastă experienţă în domeniu. O intervenţie chirurgicală are o durată de aproximativ 3-4 ore (în cazul tiroidectomiei totale) şi necesită maxim 2-3 zile de spitalizare. Toate intervenţiile chirurgicale de tiroidă se efectuează la standarde internaţionale, în conformitate cu Ghidul pentru managementul chirurgical al bolilor endocrine al Asociaţiei Britanice de Chirurgie Endocrină.

Pacienţii pot beneficia de internare de o zi sau internare continuă, în cazul efectuării unor investigaţii suplimentare sau pentru aplicarea tratamentelor unor afecţiuni acute cum sunt crizele de hiper sau hipotiroidie. Toate analizele de sânge recomandate de medicul specialist se recoltează în aceeasi locaţie, în cadrul Spitalului MedLife Genesys. De asemenea, tratamentul medicamentos necesar diverselor afecţiuni este asigurat prin farmacia proprie.

Echipa medicala este formata din:

 


Facilități

masuri protectie Covid-19

circuite speciale

triaj epidemiologic

proceduri curatenie

echipe medicale speciale

Medici de excelenta

medici cu experienta

grija si empatie

medici supraspecializati

expertiza

Abordare multidisciplinara

diagnostic exact

evaluare completa

tehnologie actuala

Capacitate de diagnostic

diagnostic corect

analize exacte

tehnologie actuala

evaluare completa


Specialități disponibileLocație și program

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.