Centrul de Excelenta in Patologia Tiroidiana

Inaugurat în anul 2012, Centrul de Excelență în patologia Tiroidiană pune la dispoziţia tuturor pacienților care au diverse afecţiuni endocrine, un circuit medical complet printr-un program amplu de diagnostic şi tratament care include: consultaţii de specialitate, analize medicale, ecografii, puncţii tiroidiene, intervenţii chirurgicale, monitorizare şi tratament în regim ambulator.

Tratamentul chirurgical al patologiilor tiroidiene este efectuat de o echipă de chirurgi cu o vastă experienţă în domeniu. O intervenţie chirurgicală are o durată de aproximativ 3-4 ore (în cazul tiroidectomiei totale) şi necesită maxim 2-3 zile de spitalizare. Toate intervenţiile chirurgicale de tiroidă se efectuează la standarde internaţionale, în conformitate cu Ghidul pentru managementul chirurgical al bolilor endocrine al Asociaţiei Britanice de Chirurgie Endocrină.

Pacienţii pot beneficia de internare de o zi sau internare continuă, în cazul efectuării unor investigaţii suplimentare sau pentru aplicarea tratamentelor unor afecţiuni acute cum sunt crizele de hiper sau hipotiroidie. Toate analizele de sânge recomandate de medicul specialist se recoltează în aceeasi locaţie, în cadrul Spitalului MedLife Genesys. De asemenea, tratamentul medicamentos necesar diverselor afecţiuni este asigurat prin farmacia proprie.

Echipa medicala este formata din:

Adresa: 
Str. Cornel Radu Nr. 3
Telefon Programare: 
0257 960
Program Centru: 

Luni- Vineri: 08:00 – 21:00

Galerie Foto Centru de Excelenta in Patologia Tiroidiana