Hyperclinica MedLife Genesys

Hyperclinica MedLife-Genesys este cea mai moderna din Arad, din punct de vedere al dotarilor cu echipamente medicale si al conditiilor oferite.
Clinica a fost integrata in Grupul MedLife la inceputul anului 2011, dupa ce, timp de mai multi ani, Genesys a facut parte din reteaua de clinici partenere MedLife, deservind pacientii din zona Aradului – o pozitie din care compania s-a distins prin grija si respectul acordat fiecarui pacient care i-a trecut pragul.

In urma acestei colaborari apreciate si de durata, avem convingerea ca, prin MedLife-Genesys, vom continua sa oferim abonatilor nostri servicii de calitate, prin extinderea ofertei de servicii medicale si raspunzand nevoii acestora de ingrijire medicala moderna si de confort.

MedLife-Genesys integreaza peste 25 de specialitati medicale, precum si 5 saloane alocate internarilor de o zi, pentru pacientii care necesita investigatii si tratamente mai complexe

Adresa: 
Str. Cornel Radu nr. 3
Telefon Programare: 
0257 960
Program Centru: 

Luni- Vineri: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:00 – 14:00

Galerie Hyperclinica MedLife Genesys

Promotii

Ne dorim sa fii sanatos si bine, iar atunci cand intampini probleme de sanatate, vrem sa te asiguram ca esti pe maini bune. Chirurgii nostri inteleg...