Publicat la: 
29/05/2017

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, Spitalul de Pediatrie MedLife împlinește 6 ani de când aduce zâmbete și bucurii în viața celor mici.

Spitalul de Pediatrie MedLife, înființat în 2011, este primul spital privat de pediatrie din România, care oferă servicii integrate de pediatrie, precum consultații de specialitate în regim de spital și ambulatoriu, intervenții chirurgicale, servicii de imagistică și analize de laborator.

Spitalul  de  Pediatrie MedLife  din București a fost deschis în anul 2011 şi are ca obiectiv îngrijirea pacienților spitalizați cu maxim de profesionalism si atentie. Acesta găzduieste o clinică de specialitate,  o  farmacie  și un  laborator. Spitalul are 132 paturi și are 2 blocuri operatorii.

În sprijinul echipelor medicale în cadrul spitalului sunt instalate echipamente de imagistică de top ce fac posibil un diagnostic precis şi corect. Pe langă dotările de ultimă generație, spital dispune de alte echipamente medicale performante, ce sunt considerate tehnologii de vârf în clinicile private din Austria și Franța.

Spitalul de Pediatrie MedLife reunește o echipă medicală de excepție, cu cei mai buni specialiști, pentru a oferi sigurantă și  cele mai bune condiții tuturor micuților care ne trec pragul, astfel încât aceștia să se simtă cât mai confortabil cu putintă.

Laboratorul de analize medicale pentru pediatrie are o dotare excelentă și este adecvat atât analizelor de laborator de urgentă cât și analizelor uzuale de screening și speciale. 

Calitatea rezultatelor analizelor este verificată și garantată prin teste zilnice de control intern și prin participarea periodică la programe internaționale de control extern organizate de societăți profesionale și companii de prestigiu. Portofoliul laboratorului cuprinde investigații care acoperă toate domeniile medicinei de laborator: biochimie, hematologie, coagulare, imunologie, microbiologie. 

 

Spitalul de pediatrie MedLife

Adresă: Str. Zăgazului nr. 7, Sector 1
Tel: 021 9646
Mijloace de transport: 

  • metrou stația - Aurel Vlaicu;
  • autobuze: 301, 112, 135
  • tramvai: 5

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...