Bauturi recomandate cand ai arsuri la stomac

- Alcool
- Bauturi acidulate
- Băuturi cofeinizate
- Ciocolată
- Sucuri de citrice
- Ceai de ghimbir. Ghimbirul este un calmant natural pentru stomac și poate ajuta la reducerea producției de acid gastric.
- Iaurt. Produsele lactate pot reduce uneori simptomele de reflux.
- Lapte. Laptele cu continut scăzut de grăsimi sau fără grăsimi poate ajuta, dar cel cu conținut ridicat de grăsimi poate agrava simptomele. Laptele de migdale poate fi eficient, deoarece este alcalin și poate neutraliza aciditatea.
- Bea pe tot parcursul zilei pentru a rămâne hidratat și pentru a evita sa bei cantități mari dintr-o dată
- Renunța la băuturi noaptea târziu
- Stai în poziție verticală după ce ai băut
- Pierderea in greutate, dacă este necesar
- Renunțarea la fumat
- In timpul somnului sa ai capul ridicat
- Evitarea hainelor stranse pe corp
- O senzație de arsură în gât sau piept
- Gust acru în gură
- Dificultăți la înghițire
- Dureri în piept
- Durere de gât
- Voce ragusita
- Tuse seacă
- Senzatia ca exista un nod în gât
- Regurgitarea alimentelor sau a acidului
- Obezitatea
- Sarcina
- Diabetul
- Anumite tulburări ale țesutului conjunctiv
- Hernia hiatală
Solicită o programare
Aici puteți să solicitați o programare pentru serviciile noastre de oriunde vă aflați, fără telefon și fără vizită în clinică.
Analizele cu bilet de trimitere în decontare cu Casa de Asigurări de Sănătate se recoltează doar în baza unei programări prealabile.
Articole din aceeași categorie

Doua ore intre cina si culcare: recomandat sau nu?
Decalajul de doua ore intre cina si culcare este considerat a fi o practica eficienta pentru sanatate si pentru reducerea riscurilor anumitor boli. Specialistii au condus un nou studiu, prin care au demonstrat ca aceasta pauza de doua ore nu este asociata cu modificari ale nivelului de glucoza din s...

Care este cel mai daunator tip de grasime?
Diabetul de tip doi, dar si alte boli care au legatura cu obezitatea, depind de modul in care organismul stocheaza excesul de energie, potrivit biologului Mary Jane West-Eberhard, de la ”Smithsonian Tropical Research Institute”. Aceasta a emis o teorie conform careia grasimea din interiorul ...

Cel mai bun antioxidant natural se gaseste in cereale
Specialistii de la Penn State au descoperit, printr-un nou studiu, ca un antioxidant natural, gasit in taratele de cereale, ar putea fi utilizat pentru conservarea produselor alimentare pe o perioada mai indelungata, inlocuind antioxidantii sintetici utilizati in prezent de industria alimentara,...