Lapte UHT, fortifiat, ecologic sau din soia - care este cel mai bun pentru tine?

- Laptele din soia are un continut un pic mai mare de grasimi nesaturate sanatoase decat alte tipuri de lapte, deci are o aroma mai bogata si este ideal pentru sosuri cremoase.
- Laptele din orez are o dulceata naturala si este perfect pentru produsele de patiserie. (Sfat: Folositi lapte de orez aromat pentru a reduce cantitatea de zahar din retete)
- Laptele din cocos are o aroma curata, proaspata si contine un tip special de grasimi saturate, care creste nivelul colesterolului "bun" (HDL), conform unor studii .
- Lapte din migdale - o portie contine jumatate din necesarul zilnic de vitamina E.
- Laptele din ovaz contine fibre solubile care sunt bune pentru inima si poate fi adaugat la piureul de cartofi pentru a-l face mai cremos.
Solicită o programare
Aici puteți să solicitați o programare pentru serviciile noastre de oriunde vă aflați, fără telefon și fără vizită în clinică.
Analizele cu bilet de trimitere în decontare cu Casa de Asigurări de Sănătate se recoltează doar în baza unei programări prealabile.
Articole din aceeași categorie

Doua ore intre cina si culcare: recomandat sau nu?
Decalajul de doua ore intre cina si culcare este considerat a fi o practica eficienta pentru sanatate si pentru reducerea riscurilor anumitor boli. Specialistii au condus un nou studiu, prin care au demonstrat ca aceasta pauza de doua ore nu este asociata cu modificari ale nivelului de glucoza din s...

Care este cel mai daunator tip de grasime?
Diabetul de tip doi, dar si alte boli care au legatura cu obezitatea, depind de modul in care organismul stocheaza excesul de energie, potrivit biologului Mary Jane West-Eberhard, de la ”Smithsonian Tropical Research Institute”. Aceasta a emis o teorie conform careia grasimea din interiorul ...

Cel mai bun antioxidant natural se gaseste in cereale
Specialistii de la Penn State au descoperit, printr-un nou studiu, ca un antioxidant natural, gasit in taratele de cereale, ar putea fi utilizat pentru conservarea produselor alimentare pe o perioada mai indelungata, inlocuind antioxidantii sintetici utilizati in prezent de industria alimentara,...